Antwerpen
 Senaat
 Actualiteit
 Biografie
 Acutaliteit
 Acutaliteit

Geco÷pteerde senatoren: particratie vi...

16.07.2014 - Na de aanduiding van de deelstaatsenatoren, werden de week erop nog eens 10 gecoöpteerde senatoren aangeduid. “Geen goed idee”, meent VB-fractieleidster Anke Van dermeersch, want d...

 Anke persselectie
N-VA paait CGKR met Antwerps belastinggeld...

09.09.2014 - Andere organisaties moeten 3.000 tot 6.000 € betalen voor huur Red Star Line Museum – CGKR krijgt het Red Star Line Museum GRATIS ter beschikking Anke Van dermeersch: “Waarom moet de Antwerpse belastingbetaler financieel opdraaien voor deze persvoorstelling van het reeds ruim betoelaagde CGKR?” Op maandag 8 s...

 Klik hier en volg de plenaire zitting van de Senaat live!
 [Anke]   Antwerpen


Politieke lynchpartij tegen gemeenteraadslid Bart Debie

 Klik hier voor een weergave op volledige grootte 31.01.2008 - Het Vlaams Belang neemt met verontwaardiging kennis van het arrest van het Hof van Beroep in de strafzaak tegen politiecommissaris en huidig Vlaams Belanggemeenteraadslid Bart Debie.

Het Hof van Beroep vond het nodig om een strengere straf uit te spreken waarbij Bart Debie ook zijn burgerrechten en politieke rechten verliest wat o.a. leidt tot de ontzetting uit zijn mandaat als gemeenteraadslid.

Bart Debie wordt nu ook voor racisme veroordeeld terwijl de rechtbank in eerste aanleg de racismeklacht niet bewezen achtte. Het Hof van Beroep velde overduidelijk een politiek vonnis dat enkel moest dienen om Bart Debie politiek onderuit te halen.

Het is duidelijk dat niet de politiecommissaris Bart Debie maar wel de Vlaams Belangpoliticus Bart Debie voor de rechtbank werd gedaagd. Blijkbaar is het arrest van het Antwerpse Hof van Beroep vooral bedoeld om de Vlaams Belangpoliticus Bart Debie politiek te vermoorden en te broodroven.

De strenge straffen tegen Bart Debie staan in schril contrast met de lakse straffen die o.a. de moordenaars van Guido De Moor kregen. Terwijl de moordenaars van Guido De Moor fluitend de rechtzaal verlieten wordt Bart Debie naar de gevangenis gestuurd.

Het Vlaams Belang laat de moedige politiecommissaris Bart Debie niet vallen en zal samen met de advocaten van Bart Debie alle rechtsmiddelen uitputten om Bart Debie als gemeenteraadslid te handhaven.

lees meer: www.bartdebie.be

Ontwerp en hosting door Webbreezer Solutions