Antwerpen
 Senaat
 Actualiteit
 Biografie
 Acutaliteit
 Acutaliteit

Begrotingsbespreking Vlaams parlement:...

17.12.2014 - Minister Homans, collega’s,  Er lijken me voor wat betreft het Woonbeleid geen al te spectaculaire wijzigingen te zijn gepland. Sommige initiatieven die deze regering...

 Anke persselectie
Colloquium 'Islamrepressie tegen Christendom'...

15.11.2014 - Steden Tegen Islamisering nodigt op zaterdag 15 november een druk bijgewoond colloquium in het Vlaams parlement: "Islamrepressie tegen Christendom" Lees hier de inleidingsspeech van senator Anke Van dermeersch, voorzitster van vrouwentegenislamisering.be : http://ankevandermeersch.be/10/33...

 Klik hier en volg de plenaire zitting van de Senaat live!
 [Anke]   Actualiteit


Visietekst door geheel partijbestuur goedgekeurd

24.11.2009 -

Vandaag berichten een aantal media uitgebreid over de ontwerp-visietekst die zaterdag aan de partijraad wordt voorgelegd. Deze tekst werd uitgewerkt op vraag van de partijraad vorige maand.

Als voorzitter van het Vlaams Belang betreur ik ten zeerste dat deze ontwerptekst uitlekte naar de media. Ik ben immers van oordeel dat het de leden van de partijraad toekomt om als eersten kennis te nemen van deze tekst.

Over deze ontwerptekst werd maandag op het partijbestuur uitgebreid en constructief van gedachten gewisseld, en werd hij in een definitieve versie gegoten. Deze visietekst, die overigens op dit moment nog niet verspreid is, werd in zijn definitieve vorm unaniem aanvaard door het gehele partijbestuur, inclusief alle kopstukken. De speculaties van een aantal media over tegenstellingen inzake visie en strategie tussen mezelf en deze kopstukken zijn voor mij dan ook niet meer dan journalistieke spielerei. Uit respect voor de partijraad zal ik hierover dan ook alleen met hen het gesprek voeren.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams BelangOntwerp en hosting door Webbreezer Solutions