Antwerpen
 Senaat
 Actualiteit
 Biografie
 Acutaliteit
 Acutaliteit

Minister we zitten vast in de files, d...

15.10.2014 - Vraag om uitleg van Vlaams Volksvertegenwoordigster Anke van der Meersch tot Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts ivm een aantal elementen uit het  recente Rapport &ldqu...

 Anke persselectie
Colloquium 'Islamrepressie tegen Christendom'...

15.10.2014 - Steden Tegen Islamisering nodigt U uit om deel te nemen aan het colloquium: "Islamrepressie tegen Christendom" op zat. 15/11 van 10u tot 12.30u in het Vlaams parment (Hertogstraat 6, 1000 Brussel)...

 Klik hier en volg de plenaire zitting van de Senaat live!
 [Anke]   Actualiteit


Visietekst door geheel partijbestuur goedgekeurd

24.11.2009 -

Vandaag berichten een aantal media uitgebreid over de ontwerp-visietekst die zaterdag aan de partijraad wordt voorgelegd. Deze tekst werd uitgewerkt op vraag van de partijraad vorige maand.

Als voorzitter van het Vlaams Belang betreur ik ten zeerste dat deze ontwerptekst uitlekte naar de media. Ik ben immers van oordeel dat het de leden van de partijraad toekomt om als eersten kennis te nemen van deze tekst.

Over deze ontwerptekst werd maandag op het partijbestuur uitgebreid en constructief van gedachten gewisseld, en werd hij in een definitieve versie gegoten. Deze visietekst, die overigens op dit moment nog niet verspreid is, werd in zijn definitieve vorm unaniem aanvaard door het gehele partijbestuur, inclusief alle kopstukken. De speculaties van een aantal media over tegenstellingen inzake visie en strategie tussen mezelf en deze kopstukken zijn voor mij dan ook niet meer dan journalistieke spielerei. Uit respect voor de partijraad zal ik hierover dan ook alleen met hen het gesprek voeren.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams BelangOntwerp en hosting door Webbreezer Solutions