Antwerpen
 Senaat
 Actualiteit
 Biografie
 Acutaliteit
 Acutaliteit

Geco÷pteerde senatoren: particratie vi...

16.07.2014 - Na de aanduiding van de deelstaatsenatoren, werden de week erop nog eens 10 gecoöpteerde senatoren aangeduid. “Geen goed idee”, meent VB-fractieleidster Anke Van dermeersch, want d...

 Anke persselectie
N-VA paait CGKR met Antwerps belastinggeld...

09.09.2014 - Andere organisaties moeten 3.000 tot 6.000 € betalen voor huur Red Star Line Museum – CGKR krijgt het Red Star Line Museum GRATIS ter beschikking Anke Van dermeersch: “Waarom moet de Antwerpse belastingbetaler financieel opdraaien voor deze persvoorstelling van het reeds ruim betoelaagde CGKR?” Op maandag 8 s...

 Klik hier en volg de plenaire zitting van de Senaat live!
 [Anke]   Actualiteit


Visietekst door geheel partijbestuur goedgekeurd

24.11.2009 -

Vandaag berichten een aantal media uitgebreid over de ontwerp-visietekst die zaterdag aan de partijraad wordt voorgelegd. Deze tekst werd uitgewerkt op vraag van de partijraad vorige maand.

Als voorzitter van het Vlaams Belang betreur ik ten zeerste dat deze ontwerptekst uitlekte naar de media. Ik ben immers van oordeel dat het de leden van de partijraad toekomt om als eersten kennis te nemen van deze tekst.

Over deze ontwerptekst werd maandag op het partijbestuur uitgebreid en constructief van gedachten gewisseld, en werd hij in een definitieve versie gegoten. Deze visietekst, die overigens op dit moment nog niet verspreid is, werd in zijn definitieve vorm unaniem aanvaard door het gehele partijbestuur, inclusief alle kopstukken. De speculaties van een aantal media over tegenstellingen inzake visie en strategie tussen mezelf en deze kopstukken zijn voor mij dan ook niet meer dan journalistieke spielerei. Uit respect voor de partijraad zal ik hierover dan ook alleen met hen het gesprek voeren.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams BelangOntwerp en hosting door Webbreezer Solutions